Te is megosztod?

http://www.girlgamesdonkey.com/

Megosztás a Facebook-on

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Pontos idő
Elérhetőségeink

Kérünk, ha a MAGADURA.8x.hu weboldalunkkal kapcsolatosan bármilyen észrevételed vagy jobbító szándékú javaslatod van, vedd fel velünk a kapcsolatot, mert fontos számunkra a véleményed:

 

magadura.8x@gmail.com

 

 MAGADURA Klub az IWIW-en:

         

              WYW Directory

        Facebook oldalunk:

            Magadura.8x.hu

                 Személyes

           Video chat velem

Célok

Oldalam célja, hogy mentális tartalmakkal és használható eszközökkel próbáljak segíteni bárkinek céljai elérésében, önfejlesztésében a magam szerénynek mondható eszközeivel. Klubot pedig azért hoztam létre, mert szeretném ha összefogással próbálnának azok az emberek egymásra találni és egymást erősíteni, akik ezekkel a célokkal azonosulni tudnak és igénylik az emberi értékek mentén szerveződő közösség erejét. 


Szeretettel várok, várunk mindenkit!

 

Magadura BLOG

magadura blog

Bemutatjuk a fiatal költőt

Bagdi Bella

bagdi bella pozitív megerősítés zene

Karma asztrológia alapok

                Barabás Erika 

            Karma asztrológus

LÉLEKPILLANGÓ
Gyere közénk, add tovább!
Eckhart Tolle üzenete

Életenergia

Ajánlott előadások:

ÉLETENERGIA 1

ÉLETENERGIA 2

ÉLETENERGIA 3

 

ForeverGreen

     Berkes Judit - Napsugár

Holisztikus terapeuta

Fitoplankton: A természet csodája. Ajánlott videóval!

 

Paulo Coelho - Hangoskönyv

Kattints a képre és hallgasd meg!

Ajánlhatjuk?

Ajándék...

Az érintés hatalma

Karma közösség

Szerinted is igaz?

Szerinted is igaz?

Dr. Joseph Murphy

Útravaló Müller Pétertől

Nyisd ki a titkok kapuját!

           Éles Csilla - Asajah

        Pránanadi nagymester

Meg kell tanulnunk tiszta szándékkal az univerzum akaratának alárendelődni, miközben felfedezzük, hogy mi volt születésünkkel a mi akaratunk.

GHV

  GHV:  Gondolat - Hit - Vonzás

 

EFT

   Emotional Freedom Techniques

Kedvenc zenéink egyike

  25 év az értékteremtés útján

        Zenekari ismertető

Egységtudat és Univerzum

 Egységtudatban az Univerzummal

ÉLET Magazin

Mit tehetünk magunkért?

      Balogh Béla előadása

       Mesterkurzus, PAX TV

Gyertyaláng

  

Gyertyagyújtás szeretteinkért

Tépsz egyet Te is?

 És társulj a Közösségünkbe!

 

Hamvas Béla - Silentium

A szeretet kiskönyve

Új utak a lélek világában

Elengedés

Rabszolgaság ellen:

Sikerre fel!

 

Először is tisztán kell látnunk, mi is a siker? Egy halom pénz a bankszámlán? Egy pazar lakásban lakni? Egészségesen élni? Az ember két legnagyobb bibije élete során a pénz és a kapcsolatok. Különös tekintettel az intim kapcsolatokra.

Akkor mi is a siker? Több dologból tevődik össze.


A siker az az egészség, a hit, a pozitív gondolatok, és a hasznos cselekedetek harmonikus működésének eredménye. (Schirilla György)


A legfontosabb a lelki béke. Akkor érezzük, ha egyensúlyban van az életünk. Minden szempontból. Jók, harmonikusak a kapcsolataink, pénzügyeink rendezettek, egészségünk kiváló, energiánk kirobbanó, életszemléletünk optimista. Ilyenkor magabiztosak vagyunk.

Második az egészség és az energia. A lelki békénk megalapozza ezt az állapotunkat.

Harmadik  a szerető kapcsolatok. Az ember lényege abban mutatkozik meg, hogyan jön ki másokkal, mennyire tud eredményesen együttműködni partnereivel. Milyen gyakran tudnak együtt nevetni, felhőtlen jókedvvel. Ez egy fokmérő a kapcsolatokban, az intimekben is. Két „távolságtartó” ember csak ritkán és kényszeredetten mosolyog egymásra.

Az anyagi függetlenség. Hogy ne kelljen idegeskedni a pénz miatt. Legyen belőle mindig elegendő. Ezt elérni csak folyamatos tanulással lehet. Mindig annyi pénzed lesz, amennyit meg tudsz szerezni és meg tudsz tartani, fiaztatni, spórolni, tartalékolni. Ez tanulás és gyakorlás nélkül nem megy.

Értelmes célok. Ez nélkül nem jutsz sehová. Le kell írnod őket! Mint ahogyan Hill mondja a videóban. Ki kell tűznöd időpontokat. Lebontani a teendőket. Tervet készíteni. Hónapos, heti és napi terveket.

Egy nagyon tanulságos Napoleon Hill - interjú, melyet érdemes mindenkinek megfogadni:

 

                

 

Az önismeret. Meg kell értened, mit miért csinálsz úgy, ahogy. Miért gondolkozol úgy ahogy, miért nem tudsz változtatni bizonyos területeken. El kell fogadnod magad, ahhoz hogy más, sikeres emberré válj.      

A személyes beteljesülés. Csak akkor érezhetjük a sikert, ha úgy érezzük, olyan emberré váltunk aki képes nagyszerű dolgokra. Mindezt könnyedén, készség szinten csináljuk és örömmel. Mert már tudjuk, hogyan kell. Megtanultuk! Büszkék vagyunk magunkra, esősorban magunk előtt. Ez a magabiztosság aztán kisugárzik, és bezsebeljük a külvilág elismerését is. 

A legnagyobb fékeket az életünkben a hiedelmeink jelentik. Ezek lehetnek tudatosak és lehetnek mélyen a tudatalattinkban is. Olyannyira hogy észre sem vesszük őket, csak azt hogy „ez nekem nem megy!”.

Vizsgáld meg magad!

Tedd fel a kérdést: min szeretnék változtatni? Mivel vagyok elégedetlen? Aztán nézd meg, mi a véleményed az adott dologról! Ha például azt mondod, képtelen vagyok eligazodni az angol nyelvben, akkor úgy is van! Sőt, úgy is marad.

Fedezd fel, mihez állsz negatívan, amin pedig szívből szeretnél változtatni! Mit hiszel az adott dologról? A negatív hitek, hiedelmek az évek során megmásíthatatlan igazságként rögzülnek az ember elméjében. Ne hagyd magad! Cseréld ki a hitedet egy pozitív hitre és megváltozik az ezzel kapcsolatos tapasztalatod! Ez biztos, ezt én is és sok sikeressé vált ember tapasztalta már meg.

Ha úgy érzed nem sikerül megszabadulni a korlátozó hiedelmeidtől, van egy kiváló technika az eltüntetésére!

A technika: mondd el naponta 3 x hússzor, összesen tehát hatvanszor hangosan(!) azt a pozitív állítást ami kicseréli a hitedet. PL: Minden dolgomban abszolút győztes és sikeres vagyok!  „Gyárts” magadnak hasonlókat,  írd fel egy füzetbe, jegyzetbe és gyakorolj! A hatás nem marad el! Csinálj hangfelvételt, amelyen magadhoz beszélsz ezekkel a pozitív állításokkal.

Így: „Békességben élek önmagammal és másokkal! Harmonikusak a kapcsolataim!”

Keverj alá klasszikus zenét, úgy még hatásosabb! PL. Pachelbel: Canon, Händel: Vízi zene, Bach: Air - Hallgasd éjszaka is, álmodban! 

Ha élőben mondod magadnak, akkor használj egyes szám első személyt!

Nekem kezdetben nem tetszett ez a magamban beszélés. Rosszul éreztem magam közben. Később rájöttem hogy ez is egy téves hit a tudatalattimban. Túl sokszor hallottam gyerekkoromban azt, hogy aki magában beszél az bolond. Elmebeteg.
Pedig azzal legalább akkora baj van, aki nem áll szóba önmagával.

 

Pozitív megnyilvánulásaink legfőbb mondata így hangzik:

"Szeretem magam! Felelős vagyok az életemért!" 


 

               

 

A siker 21 alapeleme

 


 

A MAGADURA örömmel koccint Veled a közös sikerre:

 

http://www.sikertitka.blogspot.com/p/motivacios-videok.html

 

Tetszett? Ha igen, akkor arra kérlek, hogy kattints ide és ajánld az oldalt ismerőseidnek is! Szeretettel és tisztelettel köszönjük a segítséget!

 

KIEMELT PARTNEREINK

Nincs más út, csak a lélek útja

             VIVA NATURA

 A másképp tudás csatornájaPartnerünk

    

MENTAL FOCUS

 • Pozitív gondolkodás
 • Pozitív megerősítések 
 • Minden napra
 • MENTAL FOCUS
Látogatóink
8x.hu

 • Ingyenes és profi!
 • Reklámmentes
 • Keresőoptimalizált (!)
 • Igényes megjelenés
 • Nem kell hozzá szaktudás
 • Magad alakítod
 • Jövedelmet is generál
 • Csak ajánlani tudjuk!
 • Ez a weboldal is a 8x.hu rendszerével készült!


Ajánlott cikkgyűjtemény

Szavazás
Tűzmadár Alapítvány

Alapítvány a rákbetegek és hozzátartozóik pszichoszociális rehabilitációjáért

Balogh Béla

Fényt hozok

R-zsó gyógyászat

Gyógyszerekre nincs mindig szükség, de a gyógyulásba vetett hitre igen.

“Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között. A miénk a döntés, nem pedig bárki másé.” (Richard Bach: Illúziók)                                    WEBOLDAL    

   A hit gyógyító ereje

Magasabb tudatosság

Az abbCENTER.com közösséget szerkesztőink weboldalainak olvasóiból építjük. Ha kedvet érzel hozzá, szerkessz Te is nálunk, az abbCENTER.com-on:

weboldalt, 

blogot, 

klubot, 

webáruházat, 

video galériát.

Bármi ami erőt ad, felemel, szórakoztat, informál, egyenesbe hoz, a félősből bátrat, a lustából szorgalmast csinál, az önző, kapzsiból kihozza a gáláns, nagyvonalút, a tehetetlen szétszórtból összeszedett megvalósítót farag, annak itt a helye. Ezért partnerünk az abbCENTER.com is. Kattints a bannerre és nézd megmegéri.

Rólunk mondtátok...

Nagyon tisztellek és köszönöm Neked! Olvasom az összes irásod, nagyon egyetértünk. A pozítiv energiák terjesztéséhez és a megemelkedett rezgések számához sok olyan embernek, mint TE vagy, kellene lennie e csodálatos világunkban. Szerencsések ezek a kedves diákok akiket ilyen ember vesz körül nap mint nap! Gratulálok! Sz. Éva, Budapest


Igazad van Zsolt, maximálisan. Tudod egy időben én csak adtam, és néha felmerült bennem, hogy én mikor következem? Mikor lesz az, amikor nekem is jó lesz? Nekem adni fog egyáltalán valaki? De rájöttem, akkor is adnék,  ha sosem kapnám vissza senkitől sem. A pénz is energia, amit sokan birtokolni akarnak, pedig áramoltatni kellene. Ha elengedünk valamit, egy jobbat kapunk helyette, és ezt nem elég remélni, vagy akarni, hogy így legyen, hanem TUDNI kell, hogy így van.

És amióta nincsenek félelmeim, mert tudom, hogy holnap is lesz nap, és mindenre képes vagyok rá, hogy megoldjam, csak még nem tudom, hogy hogyan, azóta valami elindult. Már elég, ha rágondolok, hogy szeretnék valamit megvalósítani, és 1-2 napon belül jelentkezik valaki a semmiből, aki nekem akar segíteni a tervemben. Nem én keresem, én csak megengedem magamnak, hogy megtaláljon. És így van, ha valaki önzetlenül ad, az kapni is fog, hinni és tudni kell, hogy így van. Sok erőt és jó egészséget a munkádhoz! B. Judit, Budapest


Nagyon tetszik a weboldal. Sz. Luca, Miskolc


Remélem egyre több ember lesz, aki így gondolkozik mint Tanár Úr. Az ilyen emberek tudják igazán, hogy mi az élet és a boldogság :) S. Alíz, Debrecen
 

Gartulálok az oldalhoz! Sok kitartást kívánok hozzá, mert sokaknak segít, saját környezetemből tudom. Nagyon szép gondolatok! Köszönöm, hogy olvashatom... M. Klára, Budapest
 

Kedves Zsolt, rákattintottam az oldaladra az Abbcenter admin-fórumában. Tetszik, és örvendetesnek tartom, hogy vannak emberek, akik igyekeznek összefogni, egy helyre gyűjteni a különféle irányzatok, módszerek képviselőit, hogy aki megoldást keres, megtalálja a rezgésének megfelelőt. Mi a feltétele annak, hogy valaki, mondjuk én, bejusson erre az oldalra? Pár éve járom a spirituális utat, megjelent három könyvem, lélekszolgálatot vezetek, és amibe mostanában a legnagyobb energiát teszem, az a Thetahealing, egy forradalmian új-régi módszer. Jelenleg 5 honlapom van, mindegyik más témával foglalkozik. A. Rauch


Megnéztem a magadura.8x.hu című honlapodat! Csodálatos! Szinte minden olyan téma szerepel rajta, amivel én is foglalkozom! Gratulálok ehhez a sokszínű lelki intelligenciához! S. János, Budapest


Kedves Zsolt! Továbbra is a legnagyobb örömmel olvasgatok Önöknél, folyamatosan épülök és hálás vagyok,  hogy az ismerőse lehetek! Tóthné M. Evita, Jászberény


Ajánló

                  Tartalom

Balogh Béla

               Balogh Béla       

          Mérnök, író, előadó

Dr. Egely György

   Dr. Egely György weboldala

      Mérnök, feltaláló, szakíró

AJÁNLOTT OLDAL

SPIRITISZTA.HU

Tartalmas, igényes és sokoldalú oldal nagyon sok értékes tanítással, tudnivalóval és segítséggel az önmagukat és az igazságot kereső embereknek.

Hírek egy kicsit másként

Komló Média Hírcsatorna 

Másként mint a TV-ben?

Tiltott gyümölcs...

  

Csak akkor szakítsd le, ha gyógyulni szeretnél!

Nem hallgathatjuk el

Te magad légy az a változás, melyet látni szeretnél a világban.

Munkatársakat keresünk!

Figyelem! Munkatársakat keresünk! 

Önellátó magyar összefogás keres munkatársakat! 

Részletekhez kérjük kattintson a képre!

 

               Jelentkezés:

info.magadura.8x@gmail.com

Várunk közösségünkbe

 

              Jelentkezés:

info.magadura.8x@gmail.com

 

 

Nemzeti Civil Kontroll

Fogjunk végre össze! Ez az egyetlen út.

google-site-verification: googled5cf5b8982f1ae33.html